Ontspanningsmassage

We eisen elke dag volledige prestaties van ons lichaam. Op het werk geven we alles en zijn we gedreven om op ons best te presteren en altijd nog meer te geven. Thuis proberen we alles in evenwicht te brengen en het iedereen naar de zin te maken, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Maar dan zijn er nog de mobiele telefoons, tablets en computers, die niet bevorderlijk zijn voor een goede lichaamshouding.

Net als onze auto, die we regelmatig binnenbrengen voor service en onderhoud, zouden we ook ons lichaam moeten onderhouden.

Deze massage heeft als doel het lichaam zoveel mogelijk te ontlasten van stress- en vermoeidheidsklachten, maar ook als je geen klachten hebt, is dit een heerlijke en ontspannende massage en werkt zelfs preventief.

De rustige massagetechniek maakt spieren, gewrichten en pezen soepeler. Het stimuleert de bloedcirculatie in de weefsels, zodat afvalstoffen het lichaam sneller kunnen verlaten.

Rustige en ontspannende muziek speelt op de achtergrond. Je kan kiezen van 25, 50 of 75 minuten.

Aanbeveling: wij raden aan eenmaal per maand een ontspanningsmassage van 50 minuten te boeken voor preventie en onderhoud van het lichaam. Indien nodig en ook bij veel stress of in het begin is het raadzaam dit ritme te verkorten. De kortere versie van 25 minuten is ideaal voor tussendoor of als er minder tijd is.

Het is ook belangrijk om veel te drinken en te bewegen in de frisse lucht.

Deze massage kan worden geboekt vanaf 16 jaar (jonger in begeleiding van een volwassen persoon.

Let op: deze massage is niet geschikt voor zwangere vrouwen. Hier heb ik wel een contact waar het wel kan.

Een ontspanningsmassage is geschikt voor:

  • Iedereen die zichzelf wil (laten) verzorgen
  • Onderhoud en dus preventie van ziekten
  • Verminderen van stressklachten
  • Verminderen van vermoeidheidsklachten
  • Verminderen van slapeloosheid
  • Verminderen van rusteloosheid

Bijzonder: Bij elk type massage is het mogelijk dat ik, in overleg met elkaar, ook subonderdelen als cupping, hotstone etc. integreer.