Stoelmassage voor bedrijven of particulieren (in overleg)

Wat is een stoelmassage?

De stoelmassage is gebaseerd op de Japanse acupressuur, ook wel Shiatsu genoemd. Door de behandeling van specifieke drukpunten op energiebanen worden alle lichamelijke functies gestimuleerd, stroomt energie weer door en kan opgehoopte spanning het lichaam uit. Tijdens de massage worden de rug, nek, schouders, armen, handen en het hoofd behandeld. De behandeling kan eenvoudig door de kleding heen gegeven worden en duurt circa 20 minuten. Deze traditionele Japanse massagevorm werkt preventief.

Waarvoor?

Voorkomen is altijd nog beter dan genezen! Door stress en een slechte werkhouding kunnen lichamelijke klachten ontstaan. Ontspanning is nodig om ons lichaam te herstellen. Vaak ontbreekt ons de tijd om te ontspannen, vooral op het werk.

De massage is preventief tegen o.a.:

  • stress
  • hoofdpijn
  • nek- en schouderklachten
  • vermoeidheid
  • concentratieproblemen

De stoelmassage zorgt ervoor dat uw lichaam weer in balans komt en dat u zich weer ontspannen en fit voelt.

Voor wie?

Deze massage is vooral bedoeld voor medewerkers van bedrijven en instellingen en voor mensen die onder bepaalde lichamelijke of mentale druk staan of werken. De massage is ook aan te bevelen voor mensen die graag in een kort tijdsbestek gemasseerd willen worden voor ontspanning en als ‘oppepper’. Stoelmassage is niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die zwanger willen worden.

Massage op locatie

Stoelmassage is speciaal ontwikkeld om op locatie een massage te geven. Doordat de massage door de kleding heen wordt gegeven, zonder gebruik van olie, is de massage voor iedereen zeer toegankelijk. De stoelmassage kan eigenlijk overal worden gegeven: thuis, op de werkplek, op evenementen of congressen.

De stoelmassage wordt aangeboden aan bedrijven die hun werknemers een extra gezonde service willen bieden. Het idee is dat ik meerdere mensen per uur kan behandelen.
Ook particulieren kunnen in bijzondere situaties van deze oplossing profiteren. Als u door een ongeval, leeftijd of gezondheid niet mobiel bent, kunnen we bekijken of dit een mogelijkheid kan zijn.
In eerste instantie proberen we ALTIJD particulieren in de praktijk te krijgen. Dit is natuurlijk de ideale oplossing.

Wil je meer weten of wil je deze ook voor jouw medewerkers gaan aanbieden?

Schrijf me dan gewoon.