Reiki

Wat is Reiki? Reiki is een Japanse geneeswijze, een spirituele manier om te helen. Reiki bestaat uit twee woorden Rei (universeel) en Ki (levensenergie). Oftewel universele levensenergie. Reiki activeert en versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam. D.m.v. handoplegging gaat de energie stromen, worden blokkades opgeheven en komen lichaam en geest in balans.

Wat kan een Reiki behandeling voor jou betekenen? -Doet wat voor jou op dat moment het beste is en Stroomt daar waar het nodig is.

  • Vitaliseert lichaam en geest
  • Heft blokkades op
  • Harmoniseert de chakra’s
  • Een Reiki behandeling ondersteunt je bij rouwverwerking
  • Helpt bij lichamelijke klachten
  • Helpt bij emotionele klachten
  • Helpt bij depressies
  • Helpt bij burn-out
  • Helpt bij slaapproblemen

Reiki behandelingen zijn bedoeld als een regelmatige behandeling. Je boekt Reiki meestal een paar keer om een goed resultaat te krijgen.

De Reiki behandeling Reiki is er voor iedereen. Ik werk zowel met volwassenen en kinderen. Reiki zal je geven wat op dat moment goed voor je is. Het is geen vervanger van de reguliere geneeswijze, maar is een goede aanvulling en ondersteuning.

Voordat ik een Reiki behandeling geef hebben we vooraf een gesprek en stem ik af om een doorgeefluik te mogen zijn om Reiki energie door te geven. Voor en na de Reiki behandelingen is het goed om wat extra te drinken. Dit bevordert het ontgiftingsproces, dat op gang komt en wordt weer via het lichaam afgevoerd en losgelaten. Tijdens of na de Reiki behandeling kun je diepe ontspanning voelen, soms treden er ook emotionele reacties op. Er kan juist veel of weinig tot niets gevoeld worden zoals warmte, tintelingen of kou. Deze ervaringen verdwijnen ook weer. Reiki voegt universele levensenergie toe, activeert en versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam. Het geeft je o.a. rust en balans.

Wat soort Reiki behandelingen zijn er?

Volledige Reiki behandeling Vooraf hebben we een gesprek over de reden en klachten waarvoor je komt. Ondertussen drink je een glas water. Tijdens de complete Reiki behandeling lig je geheel gekleed op een behandeltafel. De Reiki energie stroomt via mijn handen door je lichaam en brengt ontspanning, rust en balans. Het zorgt ook dat je weer in je kracht komt te staan. De ruimte waarin ik werk is aangenaam en ontspannend, met zachte meditatieve muziek op de achtergrond.

De duur van een volledige behandeling is om die 75 minuten soms wat langer.

De volledige Reiki-behandeling kost €75,00. Nadien drinken we samen een kopje thee en is er ruimte om te delen. 

Reiki (gecombineerde versie met massage) We beginnen met een gesprek om te kijken waar je staat in het leven en gaan dan over in een verkorte Reiki behandeling die gevolgd wordt door een ontspannende rugmassage. LET OP: bij deze versie lieg je op de buik en worden de bovenkleren wel uit gedaan (BH doe ik open als je ligt). Deze versie duurt ongeveer 60 minuten en kost €60,00

Reiki (verkorte versie) De verkorte Reiki behandeling is effectief als je je niet goed voelt, erg gespannen bent of een energieboost kunt gebruiken. Tegen hoofdpijn en stress is deze versie ook effectief. Deze versie duurt ongeveer 45 minuten en kost €45,00.

Heb je nog vragen? Schrijf mij dan gewoon een bericht.