Hoofd-, Nek-, Rugmassage (HRN)

Deze massage is vooral gericht op de probleemzones, waarvan we in deze tijd veel vragen. de belasting van de nekspieren en de rug en ook het hoofd neemt steeds meer toe.
Door de druk die we elke dag ervaren en de gedachten die we met ons meedragen, blijven veel dingen in het lichaam zitten. Meestal wordt onze nek stijf zonder dat we het merken. Maar het kan ook in de rug schieten, wat dan een plotselinge pijn veroorzaakt. Gedachten en het draaien van gedachten en het niet kunnen loslaten nestelen zich ook in het lichaam en veroorzaken steeds meer stijfheid en het komt tot vastzittende spieren die vaak tintelige handen of armen veroorzaken en ook hoofdpijn en zelfs migraine kunnen veroorzaken.
Stijve spieren vernauwen de bloedcirculatie en ook afvalstoffen kunnen veel minder worden afgevoerd.

Aanbeveling: Wij raden u aan deze HRN-massage regelmatig te boeken als onderhoudsbehandeling of tussendoor, in plaats van een ontspanningsmassage.

Bijzonder: Bij elk type massage is het mogelijk dat ik, in overleg met elkaar, ook subonderdelen als cupping, hotstone etc. integreer.

Praat met ons over houdingsproblemen of alternatieve oefeningen om thuis te doen.

HRN Massage is geschikt voor:

  • hard werkende mensen
  • mensen die veel van hun lichaam eisen
  • mensen die een sterkere massage willen
  • Mensen met rugpijn, nekpijn, enz.
  • Mensen die veel nadenken en moeite hebben met loslaten

Let op: deze massage is niet geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen. Vermeld ALTIJD bijzonderheden zoals afwijkingen, operaties, gevoelige gebieden enz.