Informatie

Op ons uniek plekje kom je gewoon op een rustgevende omgeving terecht. Geniet van de music in de achtergrond en ontspan van jouw gedachten, stress of trakteer jezelf gewoon een moment voor jezelf.

Voordat we beginnen, hebben we een kort gesprek over hoe het met je gaat en wat de bijzonderheden zijn, waarom je bent waar je nu bent in je leven enz.

Als je blessures hebt, gevoelige plekken of iets anders dat ik moet weten, laat het me dan weten zodat ik er rekening mee kan houden.

Waar moet ik rekening mee houden?

-Er wordt verzocht om gedoucht en bij voorkeur zonder make-up naar deze afspraak te komen.
-Mannen met veel haar op hun rug wordt gevraagd het te trimmen of, beter nog, te laten weghalen.
Veel massagetechnieken zijn niet of nauwelijks mogelijk bij behaarde gebieden. Daarom vragen wij u hiermee rekening te houden en het haar weg te knippen of te scheren.

-U laat uw ondergoed aan voor behandeling in onze praktijk.

Betalen

U kunt bij ons contant of met PIN betalen.
Als u een factuur nodig heeft, laat het ons dan weten. We sturen u deze graag per e-mail toe.

Parkeren

Rij naar het einde van once perceel. Daar vindt u een pleintje waar u kunt parkeren.
Gelieve niet achter onze auto’s te parkeren en indien mogelijk de weg vrij te houden, want de boeren rijden hier langs.

Nieuwsbrief

Een paar keer per jaar sturen we wat informatie over nieuws en activiteiten die gepland zijn.

Zo bieden we verschillende bewegingslessen aan zoals Rekken&Strekken in de Tuin, Dance Xplosion zowel online als actief, kook- & bakworkshops, spirituele avonden, maangesprekken in de tuin, lichaamstaallessen en nog veel meer.
Dus blijf op de hoogte en kijk of er iets is waar je aan mee wilt doen. Schrijf je dus gerust in voor onze nieuwsbrief en volg ons ook online op Instagram en Facebook.

Cadeaubonnen

Uiteraard hebben we ook cadeaubonnen in de aanbieding. Deze zijn altijd geschikt als persoonlijk geschenk en voor elke gelegenheid. U kunt het bedrag zelf kiezen. Het beste is om contact met ons op te nemen, dan kunnen we samen bespreken wat precies uw idee is.