Klankschalen Behandelingen

lichaam en geest harmoniseren met klankschalen

Er zijn verschillende klankschalen. Wij werken uitsluitend met de “echte” klankschalen. Deze handgemaakte schalen hebben een natuurlijke harmoniserende en zuiverende werking, de klanken en trillingen van de klankschalen werken diep in op het lichaam en kunnen zo de lichaamseigen trilling en frequentie herstellen zodat lichamelijke en geestelijke klachten verholpen kunnen worden. De geluiden en trillingen kunnen ook diepe ontspanning en kalmte opwekken.

Ervaar verschillende mogelijkheden van behandelingen.

 1. Behandeling met klankschalen (50 min)
  Hier wordt u aan het begin “gereinigd” door de klankschaal. Bij een glas water bespreken we wat we precies gaan doen en bekijken we uw situatie.
  Eerst behandelen we de voorkant. Hier ervaar je klankschalen rond en op je lichaam. Dan kijken we naar de achterkant van je lichaam. Hier ervaar je een klankschaalmassage, die begint op het stuitje en langzaam omhoog gaat naar de nek. Waar zich blokkades voordoen worden deze behandeld door een andere beweging van de klankschaal. Ook hier herhalen we wat u al van de voorkant kent.
  Aangezien elk gesprek met ons zeer individueel is en aangepast aan de huidige situatie, kan een stap langer of korter duren.
  Afhankelijk van de situatie kunnen we aan het begin of aan het eind ook een zittende activiteit met de klankschalen doen.

U blijft gekleed tijdens deze behandeling.
Duur: ongeveer 50 min.
Kosten: 50 euro

 1. Gecombineerde versie klankschaal voor je rug (60min)
  Je wordt ook hier aan het begin “gereinigd” door de klankschaal. Bij een glas water bespreken we wat we precies gaan doen en bekijken we uw situatie.
  Deze versie richt zich op je rug. In het begin krijg je een massage met de klankschaal. Beginnend bij het stuitje, werken we langzaam omhoog naar de nek.
  Dan gaan we over in een handmassage, die ook gericht is op de rug, schouders en nek.

Tijdens deze behandeling moet de rug vrij zijn voor de handmassage, omdat we dan met warme oliƫn werken.
Duur: ongeveer 60 min.
Kosten: 60 euro

 1. Korte klankschaalbehandeling (35 min)
  Deze versie is vergelijkbaar met de gecombineerde versie, maar zonder de handmassage.

Je blijft gekleed voor deze behandeling.
Duur: ongeveer 35 min.
Kosten: 35 euro